0

Драго Драганов написа четвърта песен за „Ритон“

Драго Драганов все повече се утвърждава като автор на музикални хитове. Популярният тв водещ написа четвъртата си песен за звездния дует.

Изпълнителите на „Джалма“ вече подготвят поредния си албум. Катя и Здравко не са си поставили срокове кога той да бъде на пазара, но вече работят по песните, които ще включат в него.

Новата песен на водещия от БНТ носи заглавието „Твоята жена“, а за музиката и аранжимента й се е погрижил Алекс Нушев. И в поредния текст, излязъл от сърцето на Драго, личи, че с всяка дума и рима той пресъздава любовта и хармонията, която цари в семейството на Катя и Здравко.

За никого не е тайна, че Драганов е сред най-близките приятели на „Ритон“, и едва ли има друг, който да познава звездите толкова добре, колкото той. За юбилейния албум „Златен Ритон“, който дуетът извади за 40-годишнината си на сцена, Драго написа „До безсъзнание“ и „За последен път ти повтарям“ – безспорни хитове, които през лятото на миналата година звучаха из Летните театри в страната по време на националното турне на Катя и Здравко.

В суперхит се превърна и първата му песен, посветена на „Ритон“ – „Живот като на кино“ от албума „Ритон в ритъма латино“.

facebooktwittergoogle plus